در حال بارگذاری ...

تئاتراستان اردبیل در سالی که گذشت

تئاتر در استان دارالارشاد اردبیل از اهمیت و جایگاه خاصی برخوردار است و هنرمندان این دیار با تولید و اجرای آثار فاخر و ارزشمند برآنند تا بخشی از داشته ها و ظرفیت های نمایشی این استان را در محافل، مجامع، جشنواره ها و رویدادهای نمایشی به نمایش بگذارند. در سال ۹۶هم ، هنرمندان هنرهای نمایشی استان اردبیل در قالب گروه های مختلف نمایشی، کارهای ارزشمندی را تولید و ضمن حضور در جشنواره های بین المللی، ملی، منطقه ای و استانی، به سالن های نمایش شهرهای مختلف استان با حضور ارزنده شان، رونقی دیگر بخشیدند.

به گزارش تئاتر اردبیل، تئاتر در استان دارالارشاد اردبیل از اهمیت و جایگاه خاصی برخوردار است و هنرمندان این دیار با تولید و اجرای آثار فاخر و ارزشمند برآنند تا بخشی از داشته ها و ظرفیت های نمایشی این استان را در محافل، مجامع، جشنواره ها و رویدادهای نمایشی به نمایش بگذارند. در سال 96هم ، هنرمندان هنرهای نمایشی استان اردبیل در قالب گروه های مختلف نمایشی، کارهای ارزشمندی را تولید و ضمن حضور در جشنواره های بین المللی، ملی، منطقه ای و استانی، به سالن های نمایش شهرهای مختلف استان با حضور ارزنده شان، رونقی دیگر بخشیدند. انجمن هنرهای نمایشی استان و اداره کل فرهنگ وارشاداسلامی استان و نیز گروه های نمایشی استان با جلب حمایت ها وهمراهی های دیگر نهادها و ارگان های اجرایی استانی و شهرستانی، برآن بودند تا در سال 96، زمینه را برای حضور بهتر و بیشتر هنرمندان تئاتر استان در مجامع مختلف هنری و نمایشی فراهم کنند. آنچه که در این مجال اندک تقدیم می گردد، نگاهی است اجمالی به فعالیت های نمایشی استان اردبیل در سال 1396.

اردیبهشت تئاتراستان اردبیل

جشن اردیبهشت تئاتر استان اردبیل و آیین بزرگداشت روزجهانی تئاتر همزمان با سالروز آزادی خرمشهر و روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی با حضور هنرمندان و گروههای نمایشی استان در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار شد. در این مراسم که مدیرکل اموراجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل، معاون فرهنگی شهرداری اردبیل، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امورایثارگران استان و نیز خانواده های هنرمندان سفرکرده استان حضور داشتند، با اعطای لوح سپاس از خانواده های استاد حسن نجفلو(حسن آرتیست، بنیانگذار تئاترنوین اردبیل)، استاد داودجلایی(باغبان تئاتر اردبیل) و استادناصر جعفری(پدر مهربان تئاتر اردبیل) تجلیل شد. حمید لطف اللهیان، شهر دار اردبیل به خاطر توجه به آیین های نمایشی بومی و محلی و اهتمام جدی در توسعه تئاتر استان و نیز شفیع شفیعی، مدیرکل اموراجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل به خاطر حمایت از هنرمندان و گروههای نمایشی در اعزام به جشنواره های مختلف و اجراهای عمومی با دریافت لوح قدردانی مورد تکریم ستاد برگزاری قرار گرفتند. در این جشن باشکوه تئاتری، یاشار فرجی به خاطر تولید گزارش های ویژه تئاتری و پخش آن از صدای مرکز اردبیل و اصغر تقایی هم به خاطر تهیه و تولید برنامه رادیویی«رادیو هنر» و توجه ویژه به فعالیت های نمایشی استان در این برنامه رادیویی تقدیر شدند. در این مراسم ستاد برگزاری با اعطای لوح سپاس و هدیه نقدی از اکبر صادقی، نویسنده، کارگردان و بازیگر نمایش «توراازمن گرفتی»، نمایش منتخب جشنواره تئاتر استانی، به خاطرحضور در همایش نمایش های برگزیده جشنواره های تئاتر استانی در تهران وحضور در سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در تهران به عنوان تنها نماینده استان اردبیل در این رویداد مهم نمایشی؛ فاطمه سیمزاری، کارگردان نمایش«جاده، سرهنگ و مسلسل»، منتخب جشنواره تئاتر استانی و حضور در همایش نمایش های برگزیده جشنواره های تئاتر استانی در تهران؛ یوسف دادجو، کارگردان و بازیگر نمایش«بی خانمان» به خاطر بازی در«نمایش تورا از من گرفتی» و حضور موفقیت آمیز در جشنواره تئاتر استانی؛ حدیث بیله سواری به خاطر بازی در« نمایش تورا از من گرفتی» و حضور موفقیت آمیز در جشنواره تئاتر استانی؛ صادق مولایی، بازیگر نمایش« توراازمن گرفتی» به خاطر همراهی با گروه نمایشی باربد بیله سوار و حضور در سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در تهران؛ سایه عباسپور، بازیگر نمایش« تورا ازمن گرفتی » به خاطرحضور در سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در تهران و همراهی با گروه نمایشی باربد؛ بهاردالوند، بازیگر نمایش«جاده، سرهنگ و مسلسل»، بازیگر منتخب جشنواره تئاتر استانی و به خاطرحضوردر همایش نمایش های برگزیده جشنواره های تئاتر استانی در تهران؛ محمد رزمی، به خاطر حضور در جشنواره تئاتر استانی و کسب رتبه برتر این رویداد نمایشی و فعالیت های مستمر نمایشی در شهرستان پارس آباد و محمد تقی اسماعیلی، به خاطر اهتمام جدی به فعالیت های نمایش عروسکی در استان و کسب لوح سپاس فستیوال بین المللی نمایش عروسکی تهران به عنوان یکی از فعالین تئاتر عروسکی در کشور تجلیل کرد. اکبر منصوری و سلیم رحیمی، پیشکسوتان تئاتر استان به خاطر اهتمام جدی در تولید و اجرای نمایش برای عموم شهروندان استان و ترویج فرهنگ تئاتر برای همه و اجرای نمایش های« بازرس»، «اژدرعمی»، «ایکی آرواد بیر کیشی» مورد تجلیل قرار گرفتند.

در این مراسم و با توجه به ضرورت حمایت از آثار نمایشی نویسندگان بومی، محمود مهدوی، کریم عظیمی ججین، محمد باقر نباتی مقدم و محمدسیمزاری به خاطر اهتمام جدی در تولید آثار نمایشی و کسب رتبه های  برتر جشنواره های مختلف نمایشی، لوح سپاس و هدیه نقدی بخش نمایشناه نویسی را به خود اختصاص دادند. غریب منوچهری، رئیس اداره فرهنگ و ارشاداسلامی پارس آباد مغان هم به خاطر برگزاری موفقیت آمیز هفدهمین جشنواره تئاتر منطقه ای مغان و اهتمام جدی در تولید و اجرای آثار نمایشی و حمایت جدی از هنرمندان و گروههای نمایشی شهرستان پارس آبادمغان لوح سپاس و هدیه نقدی جشن اردیبهشت تئاتر استان را به خود اختصاص داد و بهرام رجبعلی زاده، به خاطر همراهی مستمر با گروههای نمایشی استان و تولید بیشترین موسیقی متن برای کارهای اجراشده و رامین قاسمی، به خاطر حضور موفقیت آمیز در جشنواره تئاتر استانی و نیز  تولید موسیقی متن برای کارهای اجراشده موفق به دریافت لوح سپاس و هدیه نقدی ستاد برگزاری شدند. در این مراسم، اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل هم با اعطای لوح سپاس و هدیه ویژه از سیدرضی محمودی فخرآبادی، کریم عظیمی ججین و رضا طالبی، سه هنرمند تئاتری اردبیل به دلیل تولید و اجرای نمایش با موضوع ایثار و شهادت، حضور در جشنواره های مختلف و نیز تلاش مستمر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تجلیل کرد.

این آیین باشکوه تئاتری به همت انجمن هنرهای نمایشی استان و اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار شد. در این مراسم با اجرای قطعه نمایشی، یاد و خاطره هنرمندان تئاتر سفرکرده استان گرامی داشته شد.

بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استان اردبیل

مهم ترین رویداد نمایشی که برای هنرمندان و گروه های نمایشی از اهمیت خاصی برخوردار است و محل نمایش کارهای برتر و برگزیده گروه های نمایشی است، جشنواره تئاتر استانی است. استان اردبیل که بیست و چهار دوره از این جشنواره را در سال های 72 تا 95 با حضور گروه های نمایشی استان و به شکل های مختلف برگزار کرده است، بیست و پنجمین دوره این رویداد هنری را با ویژگی ها و برنامه های خاصی، روزهای هفدهم تا بیستم شهریورماه سال 96در مجموعه فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار کرد. مدیریت این دوره از جشنواره تئاتر استانی با انجمن هنرهای نمایشی استان بود و اداره کل فرهنگ وارشاداسلامی استان در حرکتی ارزشمند، این مسئولیت را به انجمن هنرهای نمایشی استان واگذار کرده بود. مراسم پایانی این جشنواره با حضور گسترده هنرمندان و علاقه مندان به هنرهای نمایشی در تالار شمس عطار اردبیلی مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار شد و حسن باستانی، مجید واحدیزاده و سیروس همتی با قدردانی از تلاش های بی شائبه هنرمندان شرکت کننده در جشنواره و با آرزوی توفقیق روزافزون برای فعالین عرصه تئاتر، دیپلم افتخار بخش طراحی چهره و گریم را به فاطمه اجاقی برای طراحی گریم و چهره پردازی نمایش های«به تاریکی عادت کن» و«جایی میان بودن و نبودن» اعطاء کرد و با تقدیر از حسن شیخ زاده و شیما بخشنده برای طراحی لباس نمایش«کریم آقا»؛ با اعطای دیپلم افتخار، آرمین محمودی را بخاطر طراحی لباس نمایش«زنان میمون دژ» به عنوان بهترین طراح  لباس معرفی کرد.

در بخش طراحی صحنه، حسین پناهی برای طراحی صحنه نمایش«وداع با اسلحه» لوح تقدیر دریافت کرد و اکبر صادقی و حسین خدایی، طراحان صحنه نمایش«وخداوند درون یک مرد دو قلب قرارنداد» دپیلم افتخار بهترین طراحی صحنه را به خود اختصاص دادند.

هیئت داوران با تقدیر از بهرام رجبعلی زاده برای موسیقی نمایش های«کریم آقا» و «زنان میمون دژ»، دیپلم افتخار و جایزه بخش موسیقی را به محمد رضا عرفانی برای آهنگ سازی نمایش «وخداوند درون یک مرد دوقلب قرارنداد» اختصاص داد.

در بخش بازیگری مرد، شاهین رمضان پور و احسان طالبی برای بازی در نمایش های«وداع با اسلحه» و «جایی میان بودن» لوح تقدیر دریافت کردند و بهمن صفاریان و آرمان دانشور برای بازی در نمایش های«کریم آقا» و «جایی میان بودن و نبودن» سوم شدند. در این بخش، اکبر صادقی برای بازی در نمایش«وخداوند درون یک مرد دو قلب قرارنداد» جایزه رتبه دوم را به خود اختصاص داد و داورفرمانی، بازیگر نمایش«کریم آقا» با دریافت دیپلم افتخار به عنوان بهترین بازیگر مرد جشنواره معرفی شد.

در بخش بازیگری زن، هیئت داوران از بیتا خوش فکری برای بازی در نمایش«به تاریکی عادت کن» تقدیر کرد و پریسا عطایی و آرزو مهری، بازیگران نمایش «زنان میمون دژ» مشترکا" سوم شدند. ندا امامی برای بازی در نمایش «و خداوند دورن یک مرد دو قلب قرار نداد» وپرناز اسکندری برای بازی در نمایش«کریم آقا»، مشترکا"جایزه دوم بازیگری را به خود اختصاص دادند و پریسا صدایی آذر، بازیگر نمایش«وخداوند درون یک مرد دو قلب قرار نداد» با دریافت دیپلم افتخار به عنوان بهترین بازیگر زن جشنواره مورد تجلیل قرار گرفت.

از میان متون نمایشی بومی اجرا شده در جشنواره، رتبه سوم بخش نمایشنامه نویسی به ابراهیم عادل نیا برای نگارش «کریم آقا» اختصاص یافت و اکبر صادقی هم برای نگارش«وخداوند درون یک مرد دو قلب قرار نداد» دوم شد.

در بخش کارگردانی هم، لوح تقدیر جشنواره به گروه نمایش«زنان میمون دژ» اعطا شد و حسن شیخ زاده، کارگردان نمایش«کریم آقا» به عنوان کارگردان سوم جشنواره معرفی شد. هیئت داوران با اعلام اینکه برای رتبه اول کارگردانی، انتخابی ندارد، اکبرصادقی، کارگردان نمایش«وخداوند درون یک مرد دوقلب قرار نداد»را به عنوان کارگردان دوم جشنواره مورد تجلیل قرار داد.

هیئت داوران از میان نمایش های اجراشده در جشنواره و بر اساس شیوه برگزاری جشنواره ها، نمایش «وخداوند درون یک مرد دوقلب قرار نداد» را به عنوان نمایش برگزیده اول و با توجه به پیشنهاد داوران و موافقت دبیر جشنواره، نمایش «کریم آقا» را به عنوان نمایش برگزیده دوم بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استانی اردبیل به دبیرخانه جشنواره بین المللی تئاتر فجر معرفی کرد. همزمان با این مراسم، اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با اعطای لوح سپاس و هدیه ویژه از حسین پناهی، کارگردان نمایش«وداع با اسلحه»و کیوان پور محمد تقی(فرزند شهید) بازیگر نمایش«کریم آقا» به دلیل تولید و اجرای نمایش با موضوع ایثار و شهادت وحضور در جشنواره  و نیز تلاش مستمر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تجلیل کرد.

چاپ آثار نویسندگان استان اردبیل

به همت انجمن هنرهای نمایشی استان اردبیل، دومین مجموعه آثار نمایشنامه نویسان استان اردبیل با عنوان «الفتا 2» منتشر و  با برگزاری آیینی در تالار شمس عطار اردبیلی مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل از این کتاب رونمایی شد. نمایشنامه عروسکی گلین نوشته مهدی خلیل زاده و محمد تقی اسماعیلی، شمیم جان نوشته علی حسن زاده، زخم های موسی و گل های محمد نوشته میر عظیم رفیق نیا، تولد دوباره یک لاله نوشته اردشیر عابدی، سرگذشت سال های سرد نوشته توحید معصومی و همت نوشته غریب منوچهری عناوین نمایشنامه های چاپ شده در دومین مجموعه آثار منتخب نویسندگان و نمایشنامه نویسان استان اردبیل است. این کتاب توسط انتشارات عنوان اردبیل با حمایت انجمن هنرهای نمایشی استان در 158 صفحه و قطع رقعی و با بهای 12000تومان چاپ شده است.

دومین همایش نمایش های برگزیده جشنواره های تئاتر استان های کشور

دومین همایش آثار برگزیده جشنواره‌های تئاتر استان‌ها با برگزاری سه نشست تخصصی با حضور منتخبان استان‌های کشور از ۵ تا ۸ آذرماه سال 96 در تالار مشاهیر مجموعه تئاترشهر برگزارشد. استان اردبیل با دونمایش«و خداوند درون یک مرد دوقلب قرار نداد» نوشته و کار اکبر صادقی و «کریم آقا» نوشته ابراهیم عادل نیا و کار حسن شیخ زاده به عنوان نمایش های برگزیده بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استانی در این همایش حضور داشت. فیلم های نمایش های منتخب و برگزیده استان اردبیل در این همایش برای هیئت انتخاب و ارزیابی به نمایش درآمد و جلسات نقد و بررسی و کارشناسی نمایش با حضور نویسندگان و کارگردانان نمایش های منتخب اردبیل و کارشناسان اداره کل هنرهای نمایشی برگزار شد. سیدرضی محمودی، رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان هم در جلسات و نشست های تخصصی برگزار شده در این همایش حضور داشت. با انتخاب کمیته ارزیابی نمایش های شرکت کننده در این همایش، نمایش«و خداوند درون یک مرد دو قلب قرار نداد» از استان اردبیل به عنوان یکی از نمایش های برگزیده همایش به سی و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر راه یافت.

 

جشنواره تئاتر منطقه ای طلوع

شهر اردبیل در روزهای بیست و نهم  آبان تا دوم آذر، میزبان پنجمین جشنواره منطقه ای تئاتر معلولان کشور با حضور هنرمندان و گروههای نمایشی استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، قزوین و زنجان بود. این جشنواره به همت اداره کل بهزیستی استان و با مشارکت انجمن هنرهای نمایشی و اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان در مجموعه فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار شد.

در مراسم اختتامیه این جشنواره، با اعطای لوح سپاس از آرزو علیزاده، زهرا نجفی، فاطمه بیگدلی، محمد حسنی و منوچهر عباسی آذر، کارشناسان هنری ادارات کل بهزیستی استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، قزوین و اردبیل تجلیل شد.

همچنین در این مراسم، اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با اعطای لوحی از مینا عبادی کارگردان نمایش «مونس» بخاطر پرداخت به موضوع ایثار و شهادت قدردانی کرد.

در این مراسم ستاد برگزاری پنجمین جشنواره تئاتر منطقه ای معلولان شمالغرب کشور، با اهدای لوح سپاس از حضور ارزنده استاد خسرو حکیم رابط، دکتر قطب الدین صادقی، استاد بهزاد فراهانی و افسر اسدی در کنار هنرمندان معلول استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، قزوین و اردبیل قدردانی کرد.

در بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی ضمن تقدیر از مهدی محمدی از آذربایجان شرقی برای نگارش نمایشنامه «فرصتی برای نفس کشیدن »، جایزه این بخش شامل لوح سپاس و هدایای نقدی به سه نمایشنامه «زیر شلاق کش باران» اثر مهدی صالح یار از آذربایجان شرقی، «یک سبد تنهایی» اثر زنده یاد مجید واحدی‌زاده از استان اردبیل و «خط خطی‌های هارمونی‌ها »اثر آرزو بهرامی از استان زنجان تعلق یافت.

در بخش خیابانی و میدانی جایزه کارگردانی به نمایش «تابع معکوس چارچوب درخت» کارمهدی محمدی ارشاد، جایزه بازیگری مرد به مهدی محمدی ارشاد از آذربایجان شرقی برای بازی در نمایش« تابع معکوس چارچوب درخت»، جایزه بازیگری زن برتر به مژگان گلدوست بازیگر نمایش«گل فروشم » از نقده و در بخش طراحی فضا جایزه این بخش به مهدی محمدی ارشاد برای نمایش «تابع معکوس چارچوب درخت»اختصاص یافت. در این بخش، پارسا و حامد رحمانی برای طراحی پوستر و بروشور نمایش«پروانه های زخمی»از قزوین مورد تقدیر هیئت داوران قرار گرفتند. خدیجه محمدی هم برای ایده و طرح نمایش«تابع معکوس چارچوب درخت»، لوح سپاس و هدیه ویژه جشنواره را به خود اختصاص داد.

در بخش کودک و نوجوان و درحوزه کارگردانی، جایزه اول به علی الوانی از زنجان برای کارگردانی نمایش«یک شب طولانی»اختصاص یافت و پرستو قنبری از قزوین برای کارگردانی نمایش«کوتی و موتی» و سمیه معینی از آذربایجان شرقی برای کارگردانی نمایش«کوچ» در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند.. در این بخش و در قسمت نمایشنامه نویسی، هیات داوران رتبه اول انتخابی نداشت اما جایزه دوم خود را به کیوان اقبالی برای نگارش نمایشنامه «یک شب طولانی»از زنجان و جایزه سوم را نیز به محمدصمدی نویسنده نمایشنامه «کوچ » از آذرشهر تقدیم کرد.

 جایزه طراحی صحنه در بخش کودک و نوجوان به علی عباسی طراح صحنه نمایش«یک شب طولانی» از زنجان و در طراحی لباس نیز جایزه برتر به سمیه میرزایی صبورطراح لباس «یک شب طولانی» از زنجان اختصاص یافت. در بخش طراحی لباس، فرزانه طالبی برای نمایش«کوتی و موتی» و مریم بیات و مریم بازرگان برای طراحی لباس نمایش های «شاپرک» رتبه های دوم و سوم را کسب کردند. مریم نوید و بهناز شاهوردی هم برای طراحی پوستر و بروشور نمایش«کوچ» مورد تقدیر هیئت داوران قرار گرفتند.

در بخش بازیگری(جسمی و حرکتی) هیات داوران، ولی الله عباسی، محسن نظری و حدیث ابوالحسنی برای بازی در نمایش «یک شب طولانی» از زنجان برگزیده شدند و در بخش اختلالات بینایی هم، سیناپراپری وخدیجه محمدی ارشدبرای بازی در نمایش «کوچ » از آذرشهر به عنوان بهترین بازیگران مرد و زن این بخش معرفی شدند.  هیئت داوران در بخش اعصاب و روان، جایزه ویژه خود را به گروه بازیگران نمایش «یک شب طولانی» اختصاص داد.

در بخش کودک و نوجوان و بخش بازیگری همراه، هیات داوران ضمن تقدیر از عسل مصطفوی و آیلین قهرمانی، بازیگران نمایش«شاپرک» و مهتاب محمدی ارشد بازیگر نمایش«کوچ»؛ علی عباسی و زهرا شریفی، بازیگران نمایش های«یک شب طولانی» و«کوتی و موتی» را به عنوان بهترین بازیگران همراه معرفی و مورد تجلیل قرار دادند.

در بخش صحنه ای بزرگسالان هم، هیئت داوران، جایزه پوستر و بروشور را به شهرام حصاری برای طراحی پوستر و بروشور نمایش«صادق» اهدا کرد و بهرام رجبعلی زاده را بخاطر ساخت موسیقی نمایش«کبوتر خیال» شایسته دریافت جایزه بهترین موسیقی معرفی کرد و مورد تجلیل قرار داد. حسن طالبی، مژگان گلدوست و یوسف جاوید برای طراحی صحنه نمایش های«کبوترخیال»، «صادق»و «فرشته ها خسته نمی شن» به ترتیب رتبه های اول تا سوم طراحی صحنه را به خود اختصاص دادند. در بخش نمایشنامه نویسی، شهریار نیریز نقدهی برای نگارش نمایش«صادق» جایزه رتبه اول را کسب کرد و احسان طالبی و محمدباقر نباتی مقدم هم برای نگارش نمایش های«کبوترخیال» و «فرشته ها خسته نمی شن» دوم و سوم شدند.

در بخش کارکارگردانی، هیئت داوران، رضاطالبی کارگردان نمایش«کبوتر خیال» را  به عنوان کارگردان برتر معرفی کرد و شهریار نیریز نقدهی برای کارگردانی«صادق» و لیلانظری و نیره بنیادی برای کارگردانی«فرشته ها خسته نمی شن» دوم و سوم شدند.

در بخش بازیگری جسمی و حرکتی، محمد فتحی برای بازی در نمایش«کبوترخیال» جایزه رتبه اول بازیگری را به خود اختصاص داد و شهرام خلیلی وجواد بابازاده برای بازی در نمایش های«صادق» و «کبوترخیال» رتبه های دوم و سوم بازیگری این بخش را به خود اختصاص دادند. در این بخش همچنین، مژگان گلدوست بازیگر نمایش«صادق» اول شد و شیوا عادلی هم برای بازی در نمایش«کبوترخیال» موفق به دریافت جایزه رتبه دوم شد. ژیلا یوسفی و پریسا آقایی هم برای بازی در نمایش«مونس» سوم شدند.

در بخش بازیگری زن همراه هم، مینا عبادی برای بازی در نمایش«مونس» جایزه بهترین بازیگر زن را دریافت کرد و لیلی نظری و لیلا انصاری برای بازی در نمایش های«فرشته ها خسته نمی شن» و «مونس» به ترتیب دوم و سوم شدند.

 با توجه به ارزش های محتوایی و شکلی به کار رفته در راستای اهداف کاربردی پنجمین جشنواره ای منطقه تئاتر معلولان طلوع در اردبیل، هیئت داوران به اتفاق آرا، نمایش «صادق »به کارگردانی شهریار نیریزی نقده‌ای را به عنوان اثر برگزیده اعلام و معرفی کرد.

جشنواره تئاتر منطقه مغان

هیجدهمین جشنواره تئاتر منطقه مغان با شعار«با تئاتر به استقبال بهر برویم» از دوم  تا بیستم  اسفند 96 در شهر مرزی پارس آباد با اجرای شش نمایش برگزار شد. این جشنواره به همت اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان پارس آباد و با مشارکت انجمن هنرهای نمایشی استان و رابط این انجمن در شهر پارس آباد برگزارشد.
در این جشنواره و با اعلام هیئت داوران ، شهریار شکاری برای طراحی آفیش و بروشور نمایش «دور از دسترس اطفال نگهداری شود» لوح تقدیر دریافت کرد و  سعید فتاحی و مهسا معمر برای طراحی نور نمایش های «دور از دسترس اطفال نگهداری شود» و«نیم»

 و نیز سیامک بهنام و یاشار منوچهری برای طراحی صحنه نمایش های«بحث داغ فرهنگی» و«آقای رئیس جمهور» مورد تجلیل قرار گرفتند.
در بخش موسیقی، از یونس حبی برای نمایش «آقای رئیس جمهور» تقدیر شد و مصطفی کریمی و سعید فصیحی، برای موسیقی نمایش «مراحل رشد و نمو قورباغه»، جایزه این بخش را به خود اختصاص دادند.
در بخش طراحی لباس، نسرین هوشیار برای طراحی لباس نمایش «آقای رئیس جمهور» به عنوان بهترین طراح لباس معرفی شد و در بخش بازیگری زن، ضمن تقدیر از فاطمه کارجو، جایزه بهترین بازیگران زن جشنواره به شکوفه سروی به‌خاطر نمایش «اولئانا»، سیما بشارتی و نسرین هوشیار اهدا شد.
در بخش بازیگری مرد، ضمن تقدیر از علی بوداغی برای نمایش «بحث داغ فرهنگی»، هیئت داوران جایزه این بخش را به مجید مصدق برای نمایش«دور از دسترس اطفال نگهداری شود»، هومن روحی برای نمایش «آقای رئیس جمهور» و آیدین آقامحمدی برای نمایش «اولئانا» اهدا کرد.
هیئت داوران در بخش کارگردانی، آیدین آقامحمدی برای کارگردانی نمایش «اولئانا» و یاشار منوچهری برای نمایش«آقای رئیس جمهور» را به عنوان برترین های این بخش معرفی کرد.
در مراسم اختتامیه این جشنواره که با حضور غریب منوچهری، معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی، اکبر صمدی، فرماندار و جمعی از هنرمندان و گروه های نمایشی شرکت کننده در جشنواره برگزار شد، برنامه های مختلف هنری اجرا گردید. در این مراسم همچنین از اعضای هیئت های بازبینی و داوری و طراح پوستر جشنواره و نیز نصیر اعتماد زاده، تعزیه خوان و تعزیه گردان نام آشنای پارس آبادی تجلیل شد.

جشنواره هنری مقاومت

به همت سازمان بسیج هنرمندان استان و مشارکت اداره کل فرهنگ وارشاداسلامی و اداره کل حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس استان، جشنواره هنری مقاومت برگزارشد. مراسم پایانی این جشنواره هنری در منزل شهید نیکنام مهرآوران برگزار و برترین های بخش های نمایشنامه و فیلم نامه نویسی کوتاه این رویداد هنری معرفی معرفی شدند.
بر اساس آرای هیئت داوران، در بخش نمایشنامه نویسی، «تکه های دلتنگی» نوشته محمد باقر نباتی مقدم و «روح بهمنشیر» نوشته شاهد مجتهد زاده، جایزه رتبه دوم را به خود اختصاص دادند و نمایشنامه های«سمفونی گودال» نوشته حسین قربان زاده و «ساعت سیزده و پنج دقیقه» نوشته جهانگیر نیکخواه مشترکا" سوم شدند.
در این بخش، میر عظیم رفیق نیا برای نگارش«این تن فانی» و اکبر محمدی برای نگارش«پایان یک شب سفید برفی» هم مورد تقدیر قرار گرفتند. هیئت داوران در بخش نمایشنامه نویسی، هیچ اثری را شایسته دریافت جایزه رتبه اول، معرفی نکرد.
سید رضی محمودی، غریب منوچهری و علی دانش به عنوان اعضای هیئت انتخاب و داوری این جشنواره، در بخش فیلم نامه نویسی کوتاه، با اعلام اینکه برای رتبه اول انتخابی ندارند، رضا جمالی نویسنده فیلم نامه«ننه آسیه» و غلامحسین جلالی نویسنده فیلم نامه«نجوای سکوت» را به عنوان حائزین دریافت جایزه رتبه دوم این بخش معرفی کردند.
«ردپا» نوشته حسن ملکی و «دفاع مقدس برای عشق» نوشته حسن شمس جایزه رتبه دوم بخش فیلم نامه کوتاه را به خود اختصاص دادند و از فیلم نامه های«صدای مرغ عشق کهنه» نوشته محمد رزمی و «ویلچر پدر بزرگ» نوشته فاطمه اجاقی با اهدای لوح سپاس و هدیه نقدی تقدیر شد.

هفته هنر اردبیل

به همت اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان و با مشارکت انجمن های فرهنگی و هنری، نخستین دوره هفته هنری اردبیل با برنامه ها و بخش های مختلف روزهای دوازده تا هیجده اسفند سال 96 در مجموعه فرهنگی هنری فدک و نگارخانه ختایی اردبیل برگزار شد. برگزاری نشست تخصصی گروه های نمایشی استان، برگزاری نشست تخصصی جایگاه تئاتر در سینما، برگزاری نمایشگاه پوسترهای نمایشی و اجرای نمایش و نیز تجلیل از گروه های نمایشی شرکت کننده در طرح هرشب دو اجرا از اهم برنامه های تئاتری در این رویداد هنری بود. نشست گروه های نمایشی استان با حضور غریب منوچهری، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل و با حضور مسئول واحد هنرهای نمایشی، هیئت مدیره انجمن هنرهای نمایشی استان، شورای نظارت و گروههای نمایشی در سالن جلسات مجتمع فرهنگی وهنری فدک برگزار گردید.

در این نشست پیرامون لزوم و اهمیت ساماندهی فعالیت های گروههای نمایشی، تشکیل بانک اطلاعات جامع گروههای نمایشی بحث و تبادل نظر صورت گرفت و همچنین برای ساماندهی مراحل صدور پروانۀ نمایش، بازخوانی و بازبینی اثار نمایشی و نیاز به انسجام و ساماندهی مراحل کاری شورای نظارت بحث و تبادل نظر شد که گروههای نمایشی با طرح روند ارتقاء درجه بندی گروهها و نحوۀ تشخیص و بروزرسانی لیست اعضای جدیدالورود به گروههای نمایشی نیز پیشنهاداتی را مطرح کردند.

نشست تخصصی جایگاه تئاتر در سینما هم  با حضوربا حضور دکتر عبدالحسین لاله برگزار شد. در این نشست تخصصی که جمعی از هنرمندان تئاتر و سینمای استان  هم حضور داشتند، دکتر لاله از اساتید تئاتری کشور، با تاکید بر نقش تئاتر در ارتقای سینما، تئاتررا هنری انسانی و زنده عنوان کرد. این نشست در سالن سینما تک مجتمع فرهنگی و هنری فدک برگزار و  به شرکت کنندگان، گواهینامۀ شرکت در دوره اعطاء گردید.

نمایشگاه پوسترهای نمایشی هم همزمان با هفته هنر با حضور غریب منوچهری، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان، دکتر عبدالحسین لاله و جمعی از هنرمندان و علاقه مندان به هنرهای نمایشی و تجسمی، در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل گشایش یافت.

در این نمایشگاه که ار دوازدهم تا هیجدهم اسفند ادامه داشت، منتخبی از پوسترهای نمایش های اجراشده توسط گروه های نمایشی استان در معرض دید هنرمندان و علاقه مندان به تئاتر قرار گرفت.

طرح هرشب دو اجرا

به منظور ایجاد بستری مناسب برای جذب مخاطب و گام نخست برای داشتن اجرای عمومی نمایش در طول سال، اولین دوره طرح هرشب دو اجرا از بیست و دوم دی ماه تا  پایان اسفندماه  در سالن های تالار شمس عطار اردبیلی مجتمع فدک اردبیل، پلاتوی استاد نجفلو و سالن بیضای اردبیلی برگزار شد و شهروندان اردبیلی در قالب این طرح به تماشای نمایشهای«نازلی و دیو چشمه سارون»، «و خداوند درون یک مرد دو قلب قرار نداد»، «قیز قاپیسی شاه قاپیسی»، «خانه ای برای صبوری»، «شاه اسماعیل»، «دیو بچه های شیطون و پسرک مهربون»، «سونا بولبوللر»، «تکرار»، «شاه اسماعیل» و «نه ماه انتظار » نشستند. اولین دوره اجرای این طرح نمایشی با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان، انجمن هنرهای نمایشی و گروه های تئاتری استان اجراشد.

در اختتامیۀ هفته هنر استان، به منظور تشویق و حمایت از گروههای نمایشی شرکت کننده در طرح هر شب دو اجراء با اهدای لوح و هدیۀ نقدی از گروههای اجرایی شرکت کننده در این طرح قدردانی شد. در این مراسم از اکبر صادقی کارگردان نمایش« وخداوند درون یک مرد دو قلب قرار نداد»، بهمن سهراب زاده کارگردان نمایش «سونا بولبوللر»، حامد حیدری باریس کارگردان نمایش «دیو بچه های شیطون و پسرک مهربون»، رامین رنجبر کارگردان نمایش «فرزند آدم»،  رضا طالبی کارگردان نمایش «تکرار»، سعید افخمی کارگردان نمایش « نازلی و دیو چشمه سارون»، سلیم رحیمی کارگردان نمایش «قیز قاپیسی شاه قاپیسی»، غریب منوچهری کارگردان نمایش «شاه اسماعیل»، کریم عظیمی ججین کارگردان نمایش «خانه ای برای صبوری» و نعمت صداقتی کارگردان نمایش «٩ ماه انتظار» با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.

در بخش دیگر برنامه، از سید رضی محمودی، رئیس انجمن هنرهای نمایشی و محمدتقی اسماعیلی، مدیر یونیما مبارک دفتر اردبیل هم قدردانی شد.

همایش نقش هنر تئاتر در تعلیم و تربیت جامعه

همایش «نقش هنر تئاتر در تعلیم و تربیت جامعه» با حضور اکبر صادقی، سید رضی محمودی فخر آبادی و بهرام پوردنیا از اساتید هنر تئاتر استان در سالن بعثت شهرستان بیله سوار برگزار شد.

در این همایش که با مشارکت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دفتر نمایندگی کانون های مساجد، آموزش و پرورش و فرهنگی اجتماعی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بیله سوار و با همکاری موسسه فرهنگی و هنری میعاد مغان برگزار شد، اعضای فعالان کانون های مساجد، دانش آموزان و بسیجیان در این همایش حضور فعال داشتند.

حضور هنرمندان تئاتر استان در جشنواره بین المللی تئاتر فجر

در تداوم حضور هنرمندان افتخار آفرین استان در رویدادها و جشنواره های بین المللی تئاتر و دردهمین روز از سی و ششمین جشنواره  بین‌المللی تئاتر فجر و در سالن انتظامی خانه هنرمندان،  نمایش «و خداوند درون یک مرد دو قلب قرار نداد» نوشته و کار اکبر صادقی از شهرستان بیله سوار در سالن انتظامی خانه هنرمندان تهران به روی صحنه رفت.

این نمایش که منتخب دومین دوره همایش نمایش های برگزیده جشنواره های تئاتر استان های کشور و نیز برگزیده بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استانی اردبیل است در دو سانس برای هنرمندان و هنردوستان و شرکت کنندگان در این جشنواره به اجرا در آمد.

اکبر صادقی، پریسا صدایی آذر و ندا امامی بازیگران این نمایش بودند.

شهرستان بیله سوار در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر هم با نمایش«تو را از من گرفتی»  نوشته و کار اکبر صادقی حضوری موفق داشت.

رونمایی از کتاب های نمایشی

با برگزاری مراسمی در سالن ولایت سپاه حضرت عباس(ع) و با حضور مسئولین دستگاه های اجرایی و اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان ، کتاب های نمایشنامه های «زیر پلک ماه» و «سیمرغ» در اردبیل رونمایی شد. «سیمرغ» را سید محمود مهدوی بر اساس خاطرات سید باقر در کتاب(کوچه نقش ها)، خاطرات ابوالفضل کاظمی از سری کتاب های سوره مهر، نگاشته است. «زیر پلک ماه» هم نوشته عدالت فرزانه است که در جشنواره های مختلف به اجرا درآمده است.

این دو کتاب را انتشارات خط هشت با مشارکت اداره کل حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس استان منتشر کرده است.

برگزاری کلاس های آموزشی در اردبیل

به همت انجمن هنرهای نمایشی و اداره کل فرهنگ وارشاداسلامی استان اردبیل، همزمان با بیست و چهارمین جشنواره تئاتر استانی و با حضور سیروس همتی و حسن باستانی، کلاس های آموزسی در رشته نمایشنامه نویسی، کارگردانی و بازیگری در سینما تک و سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزارشد.

 برگزاری کارگاه بازیگری در پارس آباد

به همت اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان پارس آباد و با همراهی انجمن هنرهای نمایشی و واحد نمایش اداره کل فرهنگ وارشاداسلامی استان، کارگاه بازیگری تئاتر از سلسله برنامه های هجدهمین جشنواره تئاتر منطقه ای مغان با حضور هنرجویان و علاقمندان به هنرهای نمایشی در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پارس آباد برگزار شد.

این کارگاه با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای هنری علاقه مندان به تئاتر در پارس آباد اجرا شده است.

نشست تئاتری در پارس آباد

در پنجاه و یکمین نشست تئاتری که با حضور هنرمندان و گروه های نمایشی پارس آباد در محل سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاداسلامی این شهرستان برگزار شد، با اعطای لوح تقدیر توسط حجت االاسلام سید سعید رشادی، امام جمعه و هاتف، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاداسلامی پارس آباد از گروه اجرایی نمایش«قانلی محراب»، تجلیل شد. در این نشست ضمن هم اندیشی برای برگزاری جشنواره تئاتر منطقه ای مغان، پروانه های گروه های نمایشی جدید اعطا شد.

جشنواره تئاتر استانی مهر

به همت حوره هنری استان و با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی، فراخوان نخستین دوره جشنواره تئاتر استانی سوره منتشر و با بررسی و بازخوانی 33 متن رسیده به دبیرخانه نخستین جشنواره استانی تئاتر سوره حوزه هنری استان اردبیل توسط هیات بازخوانی این جشنواره متشکل از ایوب آقا خانی، کارشناس ارشد ادبیات نمایشی، توحید معصومی، کارشناس ارشد کارگردانی تئاتر و مدیر تئاتر اموراستانهای حوزه هنری  و محمود صابری، کارشناس ارشد کارگردانی تئاتر، تعداد 20 متن در دو بخش کودک ونوجوان و بزرگسال برای مرحله بازبینی معرفی شد.
«کمی نزدیکتر» به نویسندگی سیمین تاج عیسی زاده و کارگردانی پریسا صدایی آذر ( اردبیل- گروه تئاتر فروغ)، «دیو بچه های شیطون و پسرک مهربون» اثر میترا شاهین، به کارگردانی حام حیدری باریس ( اردبیل- گروه تئاتر عنوان)، «ماهی سیاه کوچولو » نوشته نسترن اکبرزاده باکارگردانی سعید قلندری( اردبیل- گروه تئاتر عنوان)، «نازلی و شاه دیو چشمه سارون» نوشته و کار سعید افخمی ( شهرستان نمین )، «ویزویزی و قیرمیزی» نوشته علی برنون با کارگردانی علی محمدزاده (پارس آباد- گروه تئاترمغان هنر) به عنوان متون پذیرفته شده برای آماده سازی مرحله بازبینی این جشنواره در بخش تئاتر صحنه ای کودک و نوجوان انتخاب شدند.
گفتنی است از میان ۵ اثر تصویب شده در بخش تئاتر صحنه ای کودک و نوجوان، بعد از مرحله بازبینی این آثار، دو نمایش به بخش ویژه جشنواره راه می یابند.
«آزاده» نوشته علی حسن زاده به کارگردانی رضا اسدی از اردبیل، «ایستگاه هفتم» با نوشته اسماعیل غنی زاده وکار محسن طهماسب پورازگروه تئاتر نو اردبیل ، «اگر نرفته بودی» اثر قطب الدین صادقی بهکارگردانی علی دانش از گروه تئاتر فروغ اردبیل، «باشدان باشا » نوشته محمود مهدوی به کارگردانی علی پاداشی اصل از دانشگاه محقق اردبیلی ، «باد که می نویسد» نوشته آرش عباسی به کارگردانی شروین فخاری سالم از دانشگاه محقق اردبیلی ، «پرچیم لر» نوشته و کار اسماعیل غنی زاده از گروه تئاتر نو اردبیل ، «ترانه ای برای آیدا» نوشته حمید رضا نعیمی به کارگردانی حمید رضا کلانتری از دانشگاه محقق اردبیلی، «تنها خدا حق دارد بیدارم کند» نوشته محمد چرمشیر و  کار شاهین رمضان پور از گروه تئاتر پدیده مغان پارس آباد ، «خوابی دیگر گونه تر» به  نویسندگی علی رضا حنیفی و کارگردانی میر مهدی موسوی از گروه تئاترنیم رخ اردبیل ، «دست های سرخ» نوشته سید حسین فدایی حسین با کارگردانی رحیم حبوبی از گروه تئاتر اویون اردبیل ، «سلم چی » نوشته میثم بتواز و کارگردانی محمد سیف از گروه تئاتر سایا اردبیل ، «شعله ای در هیئت مردی»  نوشته و کار محمد سیمزاری از گروه تئاتر تماشا اردبیل ، «عزرائیل» نوشته مهرداد کوروش نیا با کارگردانی میثم بتواز از گروه تئاتر فراسو اردبیل ، «کیفر فی المجلس جنایتکاران در حین انجام جرم ضد انقلابی»به نویسندگی و کارگردانی آیدین ضیائی از دانشگاه محقق اردبیلی، «کما»  نوشته و کار روح الله حبیب زاده از اردبیل و «وقتی صدای سوت می آد سرت رو بدزد»نوشته مهدی صالح یار و کار حسین نوروززاده از گروه تئاتر  فروغ اردبیل، آثار منتخب هییت بازخوانی دربخش تئاتر صحنه ای بزرگ سال است.
این جشنواره در اردیبهشت ماه سال 97 با حضور گروه های نمایشی منتخب در شهر اردبیل برگزار می شود.

سوگواره فروغ تئاتر اردبیل

تئاتراستان اردبیل در سال 1396، در کنار همه موفقیت ها ی تئاتر هنرمندان شایسته تحسینش و با همه خاطرات شیرینی که از حضور در جشنواره های تئاتری، اجراهای عمومی، خوانش متون نمایشی، برگزاری جشنواره های تئاتر استانی و حضور موفقیت آمیز در محافل و مجامع مختلف تئاتری داشت، با باد خزانی که در  اولین روز از آذرماه ماه این سال وزید، تئاتر اردبیل چون پایئز برگ ریز هزار رنگ غمگین شد و در فراق و هجرت ناباورانه یکی عزیزانش به سوگ نشست. نه تنها همه تئاتری های اردبیل، بلکه همه تئاتری های ایران ، زنده یاد مجید واحدیزاده  را می شناسند و ارادتی ویژه به این چهره پرفروغ تئاتر اردبیل دارند. زنده یاد مجید واحدیزاده که بازی درتئاتر و تلویزیون را در سال ۱۳۵۹ پس از چندین تجربه دانش‌آموزی با نمایش «دروغگو دشمن خداست» و نمایش «جوجی خان» آغاز کرده است، ضمن همکاری با گروه تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل و حضور در جشنواره ها و محافل تئاتری، درسال ۱۳۶۹ اولین کارگردانی را با نمایشنامه «عروسکها» اثر بهرام بیضایی تجربه کرد ه است. این هنرمند ارزنده تئاتر کشور، در اولین دوره جشنواره تئاتر استانی اردبیل با نمایش«چشم آبی اقیانوس» حضوری موفق و تحسین برانگیز داشت و همین حضور موفقیت آمیز، زمینه ساز حضور موفقیت آمیز او در دوره های بعدی جشنواره تئاتر استانی اردبیل و جشنواره های تئاتر منطقه ای شد. از آثار برتر وی می‌توان به نمایش «سبز، سهراب، سرخ» اشاره کرد که دربیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر ایران به عنوان بهترین نمایش و کار برتر جشنواره انتخاب شد. این نمایش به عنوان نمایش منتخب و برگزیده جشنواره بین المللی تئاتر فجر در سال ۱۳۸۱ در فستیوال جاده ابریشم در آلمان شرکت کرد. مجید واحدیزاده در سال ۱۳۸۴ با نمایش «اژدها چهرک» ضمن حضور در جشنواره بین المللی تئاتر فجر،  در فستیوال «شبهای سفید» در آلمان و فستیوال «پر کردن فضای خالی» در کشور آذربایجان شرکت کرده و موفق شد در سال ۱۳۸۴ نمایش اژدها چهرک را در تفلیس به نمایش درآورد.

وی برنده جایزه‌های فراوانی در جشنواره‌های استانی، منطقه‌ای، دفاع مقدس، و جشنواره‌های سراسری و بین‌المللی از جمله جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر برای نویسندگی و بازیگری و کارگردانی شده‌است. وی همچنین چندین نمایشنامه نگاشته‌است که برخی به نمایش درآمده و در جشنواره‌های ایران برگزیده شده است. واحدی‌زاده همچنین در سال ۸۱ به عنوان کارگردان برتر کشور و در سال ۸۲ به عنوان نویسنده برتر کشور با نمایشنامه «آوای مهر» از سوی کانون ملی منتقدین تئاتر کشور انتخاب شد. زنده یاد مجید واحدیزاده در سال ۸۷ از سوی مرکز هنرهای نمایشی کشور به عنوان یکی از سی چهره تاثیر گذار تئاتر در سی سال پس از انقلاب اسلامی معرفی و مورد تجلیل قرار گرفت. عضویت در هیئت امنای انجمن نمایش اردبیل، عضویت در شورای نظارت و صدور پروانه نمایش استان، مدیریت گروه تئاتر فروغ، مدیر مسئول آموزشگاه آزاد هنری فروغ و مسئولیت واحد نمایش اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی و نیز انجمن نمایش استان از دیگر فعالیت های هنری این هنرمند تئاتر است. این هنرمند نام آشنای کشور، در اولین روز از آذرماه و در حالیکه مسئولیت دبیری جشنواره تئاتر طلوع را بر عهده داشت و در حال استقبال از میهمانان این جشنواره بود، قلبش از حرکت ایستاد و با هجرت ناباورانه اش، هنرمندانصحنه های نمایش را داغدار کرد.  با حضور مدیران اجرایی استان، هنرمندان و پیشکسوتان تئاتر اردبیل، هنرمندان استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، قزوین و شهرستان های تابعه استان، اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان ،جمع کثیری از مردم قدرشناس و هنردوست اردبیل و نیز استاد بهزاد فراهانی آیین وداع با مجید واحدیزاده، هنرمند توانای تئاتر کشور در محوطه بیرونی مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار و پیکر زنده یاد مجید واحدیزاده با حزن و انده شرکت کنندگان در مراسم تا بهشت زهرا تشییع و در قطعه مفاخر اردبیل به خاک سپرده شد. مجلس ترحیم و بزرگداشت این هنرمند وارسته باحضور مهدی شفیعی، مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی، آیت الله عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، مدیران کل دستگاههای اجرایی استان، اتابک نادری، مسئول اموراستان های اداره کل هنرهای نمایشی، کوروش زارعی و توحید معصومی مدیرمرکز هنرهای نمایشی و مسئول امور استان های مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، بابک نهرین، رئیس انجمن هنرهای نمایشی آذربایجان شرقی، هیئت مدیره انجمن هنرهای نمایشی استان گیلان، هنرمندان تئاتر شهرستان های تبریز، رشت، پارس آباد، گرمی، خلخال، مشگین شهر، نمین و اردبیل، و جمع کثیری از اصحاب فرهنگ و هنر و اهالی قدرشناس و هنردوست اردبیل در مسجد پیرعبدالملک اردبیل برگزار شد.

 همزمان با چهلمین روز درگذشت این تلاشگر ساعی تئاتر کشور، یادواره فروغ تئاتر اردبیل با حضور  بهزاد فراهانی،  مدیران اجرایی، ایلقارجهانگیراو از هنرمندان برجسته تئاتر کشور جمهوری آذربایجان، هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر شهرهای مختلف استان در تالار شمس عطار اردبیلی مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار شد. در این مراسم باشکوه که حضرت آیت الله دکتر سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل؛ سید ناصر اسحاقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی؛ علی مولا احمدی، مدیرکل صداو سیمای مرکز اردبیل؛ امیر رجبی، مدیر حوزه هنری؛ حمید لطف اللهیان، شهردار اردبیل و هنرمندان تئاتر شهرستان های استان هم حضور داشتند، سخنرانان با تشریح فعالیت های چشمگیر زنده یاد مجید واحدیزاده، یاد و خاطره این هنرمند فقید را گرامی داشتند. اجرای قطعه موسیقیایی« یاشایش صحنه سی» با شعری از اصغر تقایی و آهنگ سازی امین رسولی توسط حسین نوروزاده، اجرای بخش های از نمایش هایی که توسط زنده یاد مجید واحدیزاده در جشنواره مختلف داخلی و خارجی اجرا شده بود، توسط هنرمندان گروه تئاتر فروغ اردبیل و پخش فیلم از دیگر برنامه های این یادواره هنری و نمایشی بود.

همزمان با چهلمین روز درگذشت این چهره نامی تئاتر کشور ، به همت گروه تئاتر فروغ، ویژه نامه«فروغ تئاتر اردبیل » منتشر و

نمایشگاه آثار، افتخارات، تندیس ها و جوایز زنده یاد مجید واحدیزاده در نگارخانه قوام الدین اردبیلی مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار شد. در این نمایشگاه تالیفات، لوح ها، تندیس ها و عکس ها و پوسترهای نمایش های اجرا شده توسط این هنرمند وارسته در معرض دید هنرمندان و علاقه مندان به هنرهای نمایشی قرار گرفت.

نشست هم اندیشی تئاتری های شهرستان ها

نشست هم اندیشی بررسی وضعیت تئاتر شهرستان های پارس آباد، گرمی و بیله سوار با حضور سید رضی محمودی، رئیس انجمن نمایش استان، کریم عظیمی ججین، کارشناس هنرهای نمایشی اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان و نیز اعضای گروه های نمایشی این شهرستان ها و رابطین انجمن هنرهای نمایشی استان برگزار شد.

دوره آموزشی در اردبیل

در کنار اجرای نمایش های منتخب از استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، قزوین، زنجان و اردبیل در پنجمین جشنواره منطقه ای تئاتر معلولین طلوع، با حضور دکتر قطب الدین صادقی و خسرو حکیم رابط، از هنرمندان و چهره های نام آشنای تئاتر کشور، کارگاههای آموزشی برای شرکت کنندگان در این جشنواره و نیز هنرمندان اردبیلی در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار شد. دکتر قطب الدین صادقی کارگاه آموزشی از ایده تا اجرا و استاد خسرو حکیم رابط هم کارگاه نمایشنامه نویسی را برای هنرمندان برگرار کردند.

افتتاح دفتر تئاتر مردمی بچه های مسجد در اردبیل

باحضور محسن مومنی شریف، رییس حوزه هنری کشور، حجت الاسلام نوروزی، رئیس حوزه های علمیه استان، شفیع شفیعی، مدیرکل اموراجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل و نیز اصحاب فرهنگ و هنر وهنرمندان و پیشکسوتان تئاتر استان، بیستمین دفتر تئاترمردمی بچه های مسجد در مسجد ابوطالب شهر اردبیل افتتاح شد.

در این مراسم، حوزه هنری استان، اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی، انجمن هنرهای نمایشی و نیز موسسه فرهنگی هنری ققنوس اقلیم حکمت با اهدای الواح سپاس و هدایایی از نیم قرن تلاش صادقانه استاد فرزانه و هنرمند متعهد و با اخلاق اردبیلی، روح الله حبیب زاده  تجلیل شد.

استاد روح الله حبیب زاده متولد 1335 شهر اردبیل است که فعالیت های نمایشی خود را از سال 1351 با بازیگری آغاز کرده است. وی که از شاگردان استاد عسگر قدس و از دانش آموختگان دوره های برگزار شده تئاتری در اردبیل است، ضمن بازیگری در نمایش های مختلف، آثار ارزشمندی را تولید و در جشنواره ها و محافل و رویدادهای مختلف نمایشی کشور به روی صحنه برده است. شاهسون ها، مرگ در صحنه، هنرمندان خسته اند، هفت کیلو متر تا شهر، سوگ سیاوش، سربداران، خواب، قلعه، ماجرای کویر طبس، دیدار در الست، شرط الساعه، سارای، مرگ تابوت ، حلقه چاه، ابریشم بها، خمیر سلطان و... از جمله نمایش های است که این هنرمند تئاتر اردبیل در آن ها به ایفای نقش پرداخته و یا نوشته و کارگردانی کرده است. تاسیس گروه تئاتر قدس اردبیل، حضور در دوره های مختلف انجمن نمایش اردبیل و انجمن هنرهای نمایشی استان، حضور در شورای نظارت و صدور پروانه نمایش و شورای عالی هنری استان، حضور در هیئت های بازخوانی، بازبینی و داوران دوره های مختلف جشنواره تئاتر استانی در اردبیل و دیگر استان ها، حضور در صداوسیمای مرکز اردبیل به عنوان کارشناس نمایش و حضور در مجموعه های تلویزیونی تولید شده در صداوسیمای مرکز اردبیل به عنوان نویسنده، کارگردان و بازیگر از دیگر فعالیت های نمایشی این هنرمند نام آشناست.وی کتاب مجموعه نمایشی«ابریشم بها» را که شامل چند نمایش صحنه ای است، به زیور طبع آراسته است.

در آیین آغاز به کار دفترتئاتر مردمی بچه های مسجد، خداوردی خسروی از هنرمندان پیشکسوت تئاتر اردبیل، قطعه نمایشی را اجرا کرد.

نمایشگاه دفاع مقدس و برگزاری نشست هنری

در نشست صمیمی اصحاب فرهنگ وهنر، ادب و رسانه با سردار فرهنگ مستعد،جانشین فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان که در محل باغ موزه دفاع مقدس اردبیل برگزارشد، سید رضی محمودی، رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان اردبیل با قدردانی  از حضور روح الله حبیب زاده، مجید واحدیزاده و سعید نوریان به عنوان نمایندگان جامعه تئاتری استان در این نشست، ضمن اعلام آمادگی انجمن هنرهای نمایشی استان برای مشارکت در تولید و اجرای نمایش با موضوع دفاع مقدس و ایثار و شهادت، خواستار حمایت های سپاه حضرت عباس(ع) استان شد. در این نشست که تعدادی از هنرمندان و چهره های نام آشنای حوزه های شعر و ادبیات، نمایش، سینما، هنرهای تجسمی و ادبیات پایداری نیز  حضور داشتند، جانشین سپاه حضرت عباس (ع) با اعلام اینکه هنرمندان در انتقال ارزش های اصیل انقلاب اسلامی به نسل های بعدی نقش حساس و رسالت خطیری دارند، ضرورت توجه به فرهنگ و هنر و رفع کمبودها و نیازهای هنرمندان را مورد تأکید قرار داد و با اشاره به برنامه های مختلف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از هنرمندان خواست تا با به تصویر کشیدن ارزش‌های دفاع مقدس و پایداری‌های انقلاب اسلامی در مقابل توطئه و خباثت دشمنان قسم خورده با زبان هنر ، زمینه های  آگاهی نسل های بعدی را از ارزش های اصیل اسلامی و انقلابی فراهم کنند.

کمپین تئاتر برای همه در اردبیل

با هدف نشر فرهنگ تئاتر برای همه و زمینه سازی برای حضور علاقه مندان به هنرهای نمایشی در سالن های تئاتر اردبیل، به همت اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل و موسسه فنآوران دانش و اندیشه برای اولین بار در استان، کمپین حمایت از تئاتر در شهر اردبیل راه اندازی شد.

کارگاه تخصصی نمایشنامه نویسی در اردبیل

به همت بسیج هنرمندان استان و با مشارکت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس  و اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان اردبیل و باحضور استاد عبدالحی شماسی، مدرس دانشگاه، فیلم نامه نویس و نمایشنامه نویس نام آشنای کشور، کارگاه تخصصی نمایشنامه نویسی مقاومت با عنوان نمایشنامه نویسی پیشرفته از ایده تا متن روزهای اول تا سوم شهریور در مرکز آموزشی شهید پیرزاده اردبیل برگزار شد.

ارائه طرح و ایده نمایشی توسط نویسندگان شرکت کننده در طول دوره و تجلیل از سه طرح و ایده برتر در مراسم اختتامیه کارگاه ، برگزاری مسابقه نمایشنامه نویسی مقاومت برای هنرمندان شرکت کننده و اهداء لوح تقدیر به برگزیدگان این مسابقه و نیز چاپ و انتشار پنج متن برگزیده کارگاه و مسابقه نمایشنامه نویسی از برنامه های جنبی و ویژه این کارگاه تخصصی نمایشنامه نویسی مقاومت بود.

انتصاب شورای نظارت شهرستان پارس آباد

مهدی شفیعی،مدیرکل وقت هنرهای نمایشی، با صدور ابلاغی؛ طیبعلی نوری، غریب منوچهری، امین پورمحمد، علی محمدزاده و باب اله عزیزپوررا به عنوان اعضای شورای نظارت بر نمایش و صدورپروانه نمایش شهرستان پارس آباد مغان منصوب کرد. ابلاغ اعضای این شورا با  معرفی اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان پارس آباد و با تایید اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان اردبیل توسط مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی صادر شده است. شهرستان پارس آباد مغان یکی از شهرستان های فعال کشور در حوزه تولید و اجرای نمایش است و گروههای نمایشی این شهرستان علاوه بر حضور در محافل، مجامع و رویدادهای نمایشی داخلی و خارجی ، حضوری تاثیرگذار در تولید و اجرای نمایش های صحنه ای و خیابانی در استان دارند. پارس آباد، تنها شهرستان استان اردبیل است که شورای نظارت بر نمایش و صدور پروانه نمایش در آن تشکیل شده است.

نشست تخصصی اقتصاد تئاتر

نخستین نشست تخصصی اقتصاد تئاتر با هدف زمینه های سازی برای ارتقای اقتصادی تئاتر  به همت انجمن هنرهای نمایشی استان اردبیل با حضور دکتر محمد حمزه زاده از مدیراین پیشین انجمن هنرهای نمایشی ایران، سید رضی محمودی فخرآبادی رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان ،جاوید رخشانِی، ناصر رهنماآذر، نادر مهدیلو،  سعید نوریان، شاهد مجتهدزاده، سیدرزاق صفوی، کریم عظیمی ججین، سلیم رحیمی،حسن ملکی، محمود مهدوی، نعمت صداقتی و رضا اسدی در محل موسسه فرهنگی هنری هفت برگ سبلان برگزارشد.

تکریم هنرمندان تئاتر

همزمان با جشن های نوروز و به مناسبت بزرگداشت روز جهانی تئاتر و با هدف تکریم هنرمندان پیشکسوت هنرهای نمایشی استان؛ مجید خدابخش، استاندار اردبیل، سید ناصر اسحاقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی استان، ناصر نصیری، معاون سیاسی و امنیتی استاندار، جواد زنجانی، فرماندار اردبیل و نیز شفیع شفیعی و فرهاد عظیمی، مدیران کل مور اجتماعی و فرهنگی و روابط عمومی استانداری با حضور در منزل استاد روح الله حبیب زاده از هنرمندان پیشکسوت تئاتر استان، از تلاش های این هنرمند نام آشنا قدردانی کردند.

دومین دوره جشنواره هنری هفت سین

به همت شهرداری اردبیل و با مشارکت هنرمندان تئاتر استان، دومین دوره جشنواره هنری هفت سین در مجموعه فرهنگی و تفریحی شورابیل با برنامه های مختلف هنری و با هدف احیای آیین ها، بازی ها و نمایش های بومی محلی در مجتمع فرهنگی و تفریحی شهر اردبیل برگزارشد.

در مراسم اختتامیه این جشنواره، برنامه های مختلفی نظیر تکم گردانی، کوسا اویونی، بازی های محلی، قزل باش ها، آق قویون قره قویون ، نمایش دفاع مقدس، نمایش طنز، عاشیقلار، رقص و حرکات نمایشی با حضور 60 هنرمند و هنرآموز اردبیلی اجرا شد.

بزرگداشت روزجهانی تئاتر در پارس آباد

با هدف بزرگداشت روز جهانی تئاتر و در هشتمین روز از فرودین ماه، تعدادی از پیشکسوتان و هنرمندان تئاترشهرستان مرزی پارس آباد مغان  با حضور در کافه تئاتر مجتمع فرهنگی و هنری آراز این شهر، این روز را جشن گرفتند. در این مراسم پس از قرائت پیام روز جهانی تئاتر و پیام استاد علی نصیریان، متن نمایشنامه «امپرسیون جیغ بنفش » نوشته نعمت الله لاریان توسط هنرمندان پارس آبادی دورخوانی شد .همچنین به همین ‌مناسبت و بزرگداشت روز جمهوری اسلامی، دو نمایشنامه همراه «فال آنتن» و «دیالوگ» روزهای یازدهم و دوازدهم فروردین در سالن مجموعه فرهنگی و هنری سینما انقلاب شهرستان پارس آباد مغان برای هنرمندان و هنردوستان پارس آبادی خوانش شد.

این نمایشنامه ها را مجید قربانی نوشته و توسط کیوان هاشمی کارگردانی شده است و شهریار شکاری، نسرین هوشیار، هومن روحی، محسن بقایی، هاجر موسوی، مسلم بایرامی و آرزو وظیه نقش خوان های «فال آنتن» و «دیالوگ» بودند.

آغاز به کار سومین دوره جشنواره خصوصی تئاتر عنوان

با انتشار فراخوانی، سومین دوره جشنواره خصوصی تئاتر عنوان در شهر اردبیل آغاز به کار کرد. این جشنواره که به دبیری محمد باقر نباتی مقدم و توسط گروه تئاتر عنوان برگزار می‌شود، رویدادی هنری است که توسط بخش خصوصی حمایت می‌شود و هدف اصلی آن تولید نمایش‌هایی بر پایه تجربه‌گرایی و نوآوری است.

سومین جشنواره خصوصی تئاتر عنوان در 5 بخش اصلی شامل نمایش‌های صحنه‌ای، پرفرمنس و هنرهای اجرایی، مسابقه نمایشنامه‌نویسی، مسابقه ترجمه نمایشنامه و بخش پژوهش و آثار مطبوعاتی به صورت استانی و ملی در تیر ماه 1397 در اردبیل برگزار می شود.

این جشنواره با شعار صلح و زندگی، در تلاش است برای حفاظت از محیط زیست گام بردارد و در این دوره از جشنواره، بخش‌های مختلف را با نام بزرگان تئاتر اردبیل و مشاهیر و هنرمندان فرهیخته ای چون رضا سیدحسینی،  نادعلی همدانی، حسن نجفلو، داودجلایی و مجید واحدیزاده نامگذاری کرده است.

انتصاب رابطین انجمن هنرهای نمایشی در شهرستان ها

با ابلاغ رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان؛ حسن سعیدی، بیوک ایمانی، علیرضا سلطانی، جابر فتحی و علی محمدزاده با هدف سامان دهی فعالیت های نمایشی شهرستان های تابعه استان، به عنوان نمایندگان و رابطین انجمن هنرهای نمایشی استان در شهرستان های خلخال، مشگین شهر، گرمی، بیله سوار و پارس آباد منصوب شدند. ابلاغ این نمایندگان در آیینی با حضور هنرمندان و گروههای نمایشی استان، اعطاشد.

نمایش فیلم های تئاتری

به همت واحد نمایش اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان اردبیل و با هدف معرفی آثار برتر نمایشی و ارتقای سطح دانش هنرمندان تئاتر استان، هفته های نمایش فیلم های تئاتری در سینما تک مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار شد. نامه های عاشقانه از خاورمیانه، گالیله، همسرایی یتیمان، ننه دلاور و... عناوین نمایش هایی بودند که برای هنرمندان و علاقه مندان به هنرهای نمایشی به روی پرده رفتند. جلسات نقد و بررسی این آثار نیز با حضور کارشناسان تئاتر استان برگزار شد.

دیگر فعالیت های نمایشی استان اردبیل در سال 96

نشست مشترک هنرمندان تئاتر لنکران و پارس آباد، انتشار فراخوان حمایت از تولیدات نمایشی توسط بسیج هنرمندان استان، برگزاری جشن بزرگ تئاتر و موسیقی به همت شهرداری اردبیل و به مناسبت روز جهانی تئاتر، انتشار نخستین دوره مسابقه نمایشنامه نویسی گوهرمراد توسط گروه تئاتر عنوان اردبیل، تقدیر شورای فرهنگ عمومی و فرمانداری شهرستان بیله سوار مغان از اکبر صادقی، تجلیل از سید منصف صادق نژاد در شهرستان خلخال، تجلیل از فاطمه کارجو، نسرین هوشیار و عظیمه علی زاده، سه بانوی فعال تئاتری در پارس آباد به مناسبت گرامیداشت روز مادر و میلاد حضرت فاطمه(س)، نشست هنرمندان تئاتر پارس آباد در کافه تئاتر آراز به مناسبت روز جهانی تئاتر، اجرای تکم خوانی و آیین های نمایشی به مناسبت جشن های عید نوروز در شهرهای اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر، خلخال و نیر، تجلیل از خانواده زنده یاد مجید واحدیزاده در اختتامیه هفته هنر استان، انتشار فراخوان حمایت از تولیدات نمایشی توسط حوزه هنری استان، گرامیداشت یاد و خاطره زنده یادان صیاد رمضان پور و بهلول پیرآردی در پارس آباد، اجرای نمایش«کافه سایه» نوشته ابراهم عادل نیا در قم و بیرجند، حضور نمایش های «کریم آقا» نوشته ابراهیم عادل نیا و «مضحکه دل انگیز» نوشته محمدباقر نباتی مقدم در مرحله بازبینی و اجرای نمایش«مضحکه غریب» نوشته محمدباقر نباتی مقدم در هیجدهمین جشنواره نمایش های آیینی و سنتی در تهران، حضور موفقیت آمیز نمایشنامه«و خداوند درون یک مرد دو قلب قرار نداد» نوشته اکبرصادقی در جشنواره تئاتر استانی کردستان و دومین جشنواره تئاتر هشتگرد البرز، حضورنمایش«این نیز بگذرد» نوشته محمد سیمزاری و کار کیوان پور محمد تقی در مرحله بازبینی جشنواره ملی تئاتر مقاومت، درخشش نمایش«کمی نزدیک تر» به کارگردانی پریسا صدایی آذر در سی و پنجمین جشنواره فرهنگی و هنری دانش آموزان کشور در نیشابور، کسب رتبه برتر جشنواره فانوس توسط محمود مهدوی برای نمایشنامه«سیمرغ»، اجرای قطعه نمایشی مفاخر استان به کارگردانی علی حسن زاده در همایش بین المللی نقش صفویه در تقویت مکتب اهل بیت علیهم السلام و احیای هویت اسلامی ایرانی، حضور پری ملکی گلندوز، هنرمند خلخالی در جشنواره تئاتر دانشگاهی کشور، خوانش نمایشنامه«دندان ژنرال» نوشته و کار رضا بهشتی در فرهنگسرای ابن سینای تهران، اجرای نمایش«وداع با اسلحه» به کارگردانی شاهین رمضان پور در جشنواره درون صنفی کانون نمایشگران تئاتر خیابانی در تهران، درخشش محمدباقر نباتی مقدم با نمایشنامه «فرجام» در دوازدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه های مسجد در تهران، درخشش بازیگران نمایش«وارلیق» کار حامد حیدری باریس در فستیوال بین المللی جوانان جمهوری آذربایجان، اجرای نمایش«خیر نبینی سعیده» با بازی رضا بهشتی در جشنواره تکخند، نمایش فیلم«شبح شرقی سگ» در پارس آباد، راه یابی متن نمایشی«سهراب فرزند ایران» نوشته محمدباقر نباتی مقدم به مرحله نهایی هشتمین دوره انتخاب آثار برتر ادبیات نمایشی ایران، راه یابی کتاب«جشنواره های تئاتر استانی اردبیل» نوشته سعید نوریان به مرحله نهایی جشنواره انتخاب پژوهش های فرهنگی سال، انتصاب غریب منوچهری از هنرمندان تئاتر استان به عنوان معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ وارشاداسلامی استان اردبیل، حضور الهه زحمتی به عنوان بازیگر در نمایش«هزار شلاق» در تماشاخانه ایرانشهر تهران، ادای احترام هنرمندان تئاتر اردبیل و گروه های نمایشی استان به شهدای مدافعین حرم، دریافت نشان ششمین گردهمایی جمعیت مردم نهاد توسط اتابک نادری، درخشش کریم عظیمی ججین با نمایشنامه«فصلی برای صبوری» در جشنواره روح الله، درخشش پریسا صدایی آذر در جشنواره بین المللی قصه گویی، انتصاب کریم عظیمی ججین به عنوان مسئول واحد نمایش اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان، برگزاری نشست ها و دیدارهای هیئت رئیسه انجمن هنرهای نمایشی با مسئولین استان، برگزاری نشست های اعضای شورای نظارت و صدور پروانه نمایش و هیئت مدیره انجمن هنرهای نمایشی از عناوین دیگر فعالیت های نمایشی استان در سال 1396 است.

درگاه تئاتر استان اردبیل

درگاه تئاتر استان اردبیل که فعالیت رسمی خود را از اسفندماه سال 1395 آغاز کرده است، با هدف انعکاس مطلوب و مناسب رویدادهای نمایشی استان، حضوری فعال در فعالیت های نمایشی استان اردبیل در سال 96 داشت. در طی سال گذشته، بیش از 400 عنوان خبر، گزارش تصویری، نقد، یادداشت و گفتگو در درگاه تئاتر استان اردبیل منتشر شده است.  سعیدنوریان/ اردیبهشت ماه 97

 




نظرات کاربران