در حال بارگذاری ...
...

کارگردان «سرزمین آسمان» معرفی شده از استان اردبیل:

هر هنرمند تئاتری دوست دارد در رویداد مهم جشنواره فجر حضور داشته باشد

یوسف دادجو، کارگردان نمایش «سرزمین آسمان» معرفی شده از استان اردبیل، این حضور برای تئاتر شهرستان‌ها مهم و تاثیرگذار است. تئاتر شهرستان‌ها می‌تواند با حضور در این رویداد،توانایی‌های خود را نشان داده و با ارتباطی که در این جشنواره باگروه‌های دیگر ایجاد و برقرار می‌شود،می‌تواند با تقابل و تعامل با کارگردانهای دیگر نتیجه‌ای بهتری داشته باشد

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از اردبیل، یوسف دادجو، متولد۶۲ خطه گل آذین بیله سوار در شنال استان اردبیل است. شهری مرزی با زیبایی های منحصر به فرد و دیدنی های تاریخی و دیاری زرخیز. شهری که پیش از این نیز، هنرمندانش در جشنواره های تئاتر استانی و منطقه ای درخشیده اند و در رویداد مهم و تاثیرگذار جشنواره بین المللی تئاتر فجر، هنر خود را به نمایش گذاشته اند. یوسف دادجو، تئاتر را از سال ۷۸ شروع کرده و در نمایش های مختلفی که به عنوان بازیگر و کارگردان به روی صحنه برده است، نشان داده است که همواره حرفی برای گفتن داشته و دارد. این هنرمند بیله سوار در دوره های مختلف جشنواره تئاتر استانی به عنوان بازیگر و کارگردان حضور داشته . بی خانمان، من وهزارتو، پوتین های پایدار، توراازمن گرفتی، دوردنیادرهشتادروز،...و لیرشاه، عنوان نمایش هایی است که این هنرمند جوان بیله سواری در جشنواره های مختلف بازی و کارگردانی کرده است. یوسف دادجو در بیستمین جشنواره تئاتر منطقه ای مغان که در سال جاری و در بیله سوار برگزار شد، با نمایش سرزمین آسمان نوشته محمدچرمشیر  حضور داشت که به عنوان نمایش منتخب این جشنواره به بیست و نهمین جشنواره تئاتر استانی اردبیل معرفی شد. او در جشنواره های مختلف جوایز ارزشمندی را کسب کرده است. یوسف دادجو امسال در بیست و نهمین دوره جشنواره تئاتر استانی اردبیل با نمایش«سرزمین آسمان» درخشید و تحسین تماشگران و داوران را برانگیخت و به عنوان یکی از نمایش های برتر این دوره از جشنواره تئاتر استانی اردبیل به جشنواره تئاتر فجر معرفی شد. به همین بهانه خبرنگار ایران تئاتر در اردبیل ب او گفت و گویی انجام داده که در ادامه می‌خوانید:

-انتخاب به عنوان برگزیده تئاتر استان و معرفی به دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر چه اعتباری برای شما به ارمغان آورد و آیا مسئولیت شما را در قبال ارتقا تئاتر استانتان سنگین کرد یا خیر؟
طبیعتابرگزیده شدن و معرفی شدن به دبیرخانه جشواره تئاتر فجر،دلخواه همه گروها بوده و هست و به خصوص تئاتر شهرستانها که می‌تواند انگیزه دوچندانی برای بهترتر شدن باشد. در این شرایط سخت کرونایی،تولید یک اثرهنری که باعث رشد و ترقی تئاتر استان می‌شود،بسی سخت بوده و قسمتی به گروه اجرایی مربوط بوده و دیگری حمایت از گروه هایی اجرایی است که امیدوارم دراین زمینه تمهیداتی صورت بگیرد.
-به طور کلی اهمیت راه یابی به جشنواره بین المللی فجر برای هنرمندان شهرستانی را چطور ارزیابی می‌کنید؟
جشنواره فجر یکی از معتبرترین جشنواره‌های سالانه محسوب می‌شود که هر تئاتری دوست دارد در این رویداد مهم حضور داشته باشد. این حضور برای تئاتر شهرستان‌ها مهم و تاثیرگذار است. تئاتر شهرستانها می‌تواند با حضور در این رویداد،توانایی‌های خود را نشان داده و با ارتباطی که در این جشنواره باگروههای دیگر ایجاد و برقرار می‌شود،می‌تواند با تقابل و تعامل با کارگردانهای دیگر نتیجه‌ای بهتری داشته باشد و همچنین برای کسانی که می‌خواهند عرض‌اندامی کنند و اعتباری به دست آورند،کمک کند و با این شرایط برای بهبودی گروه به خوبی بهره مند شوند.همچنین جشنواره فجر ویترینی برای بیشتر وبهتر دیده شدن گروههای شهرستانی محسوب می‌شود. این برگزیده شدن می‌تواند انرزی دوچندانی برای گروههای شهرستانی که از لحاظ امکانات در مضیقه هستند،ایجاد کند. چون یک هنرمند شهرستانی می‌تواند در یکی از معتبرترین جشنواره حضور داشته باشد و این حضور می‌تواند یکی از عوامل مهم برای پیشرفت تئاتر شهرستان‌ها باشد.
-اگر به جشنواره تئاتر فجر راه پیدا کردید،در زمان حضور چه مطالباتی دارید؟

من دو دوره در جشنواره بین المللی فجر حضور داشته‌ام. متاسفانه به دلیل دوری راه و عدم اسکان نتوانستیم بیش از دو روز در جشنواره حضور پیدا کنیم تا از کارگاه‌های آموزشی و به خصوص دیدن اجراها و...بهرمندشویم که امیدوارم در این جشنواره شرایطی بهتر فراهم شود تا جشنواره‌ای پر بارتر را شاهد باشیم....